Balconette-BH - Tjejer

Om Balconette-BH

BHar med extra push

Här finns mängder av snygga balconette behåar från massor av klädbutiker på nätet. Vi har samlat bhar från nätets bästa klädebutiker i vår lista för att du lätt ska kunna söka och filtrera fram en bh som passar dig. Du kan söka och filtrera balconette bhar efter en mängd olika kriterier. välj vilken färg du vill att behån ska ha, från vilket märke den ska komma, vilken butik som säljer den, hur mycket den kostar och om det ska vara en bh som har ett rabatterat pris. Alla dessa kriterier hjälper dig att hitta en snygg balconette bh som passar dig. Ta en titt i listan och se vad du kan hitta.

En balconette bh är en typ av push up bh som tar det till max. Vad en balconette bh syftar att göra är att pressa upp bysten så att den bildar en hylla eller en balkong, som namnet syftar på. Det här gör behån genom att kuporna är försedda med kuddar på dess undersidor som pressar brösten uppåt och ger brösten ett balkongutseende. Namnet balconette bh kommer som så många andra namn på klädesplagg från franskan. Där balconette betyder just balkong. Balconette bhn började att användas väldigt tidigt i historian, i alla fall till klädhistoria sett. Behån blev väldigt populär under 1700-talet. På den tiden fanns det dock inget direkt plagg som kallades för balconette bh utan man pressade upp bysten på andra sätt, men utseende det gav var det samma som med en balconette bh idag.

Vår lista över behåar uppdateras dagligen och varje dag kommer nya snygga produkter in som du kan titta på. Varje uppdatering innebär också att flera av produkterna som redan finns i listan får ett reapris. Är du på hugget kan du alltså hitta riktigt billiga bhar som är på rea. Äger du inte redan någon sådan här bh så kan det vara på tiden att testa en.

Märken

CALANDO (<10)Cache Coeur (<10)Calvin Klein U. (<10)Chantelle (<10)DIM (<10)DKNY Intimates (<10)Fantasie (<10)Felina (<10)Freya (<10)Heidi Klum Int. (10+)Hunkemöller (<10)Lascana (<10)Lingadore (<10)Maison Lejaby (<10)Marie Meili (<10)Passionata (10+)Princesse tam.. (<10)Short Stories (<10)Simone Pérèle. (<10)Stella McCartn. (<10)Stella McCartn. (<10)Triumph (<10)Zalando Essent. (<10)

Visar:

92 produkter hittades.
<10 60+ <10 10+ <10
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
89,00kr1 895,00kr
Återställ
Reaprodukter (29)